GARRA RUFA SPA

gyógyító halas kezelés

garra rufa

Garra rufa Spa

A halpedikűr kezelők kivitelezője

Garra rufa Spa csapata komplex gyógyító halas, halpedikűr rendszerek gyártásával és telepítésével foglalkozik. Több évtizedes akvarisztikai szakmai tapasztalattal kezdtünk gyógyító halas (Garra rufa, "doktor" halas) rendszereket telepíteni 2010 -ben. Néhány év erős piaci jelenlét és számtalan referencia után létrehoztunk egy saját tervezésű halpedikűr kezelőt, amit ma már sorozatban gyártunk. A kezelő kialakításánál a főbb szempontok szerint egy olyan rendszert építettünk, ami magas technikai hátteret biztosít, külsőre megfelel az aktuális trendnek és ráadásul piacvezető áron kínáljuk. Az egységes forma és a szűrőrendszer komplexitása miatt az összes kezelőnk hibátlanul működik, minden alkatrésze készleten van, így teljeskörű garanciát tudunk rá vállalni.

A termékért és szolgáltatásunkért nem kérünk bérleti vagy franchise díjat. A termék szakszerű telepítése után rendszer ismertetőt és oktatást tartunk a kezelő személyzet részére. Az oktatásról oklevelet adunk a résztvevőknek. A halpedikűr telepítése után igény szerint rendszerfelügyeletet és karbantartást is vállalunk. Garra rufa halakat jelenleg heti szállítással, németországi importból biztosítjuk. Gyártóként a Garra rufa Spa-k kiépítését természetesen egyedi igények alapján, egyedi méretben is el tudjuk készíteni. 

Ügyfeleink közé tartoznak azok a vállalkozók, intézmények, akik szeretnék meglévő szolgáltatásaikat bővíteni és ezt egy profi csapatra kívánják bízni. Az egyszemélyes fodrász üzletek, masszőrök, pedikűrösök, szépségszalonok mellett több ügyfelünk kizárólag Garra rufa halpedikűrt nyújt ügyfelei részére és külön vállalkozást indított ezen a területen. Megtalálható referenciáink között több nagyobb intézmény is, mint például fürdők, uszodák, strandok, wellnes szállodák, ahol a halpedikűrt és gyógyító halas kezeléseket prémium szolgáltatásként kínálják. A halpedikűrt Magyarország egész területén, illetve szomszédos országokban is telepítünk. 

Garra Rufa Spa 1 személyes kezelő leírása
Magyarországon a Garra rufa halak felhasználása elsősorban a halpedikűrökben terjedt el leginkább. Sokan nem tudják, hogy ezek a halacskák sokkal komplexebb tulajdonságokkal rendelkeznek. Mivel nagyon szélsőséges életkörülményeket is jól tűrnek ezért több területen is felhasználhatóak. Akár díszakváriumban is tarthatjuk őket, bár viszonylag színtelen, így ezen a területen kevésbé keresett. A természetgyógyászatban a legérdekesebb a megjelenése, ami különleges enzim termelő képességének köszönhető.
wellnes.jpg
Wellness

A 30-60 perces láb vagy testfürdők remek relaxáló hatásúak és a halak mikromasszázsa kényeztet minket a víz alatt. A halas fürdőzés bár szokatlannak tűnik, roppant kellemes érzés. Elsősorban a lábfürdők váltak ismerté, ami egy viszonylag kényelmes, egyszerű kezelést tesz lehetővé. A meleg vizes lábfürdő már önmagában is kellemes regeneráló hatású, de a halakkal együtt tovább fokozhatjuk ezt az élvezetet.
labak.jpg
Ápolás

A fürdőzők bőrkeményedéseit, elhalt hámrétegeit rágcsáló (igazából csak szívogató) halak sokkal kíméletesebben ápolnak, mint más durvább mechanikus vagy vegyszeres beavatkozások. Egy megfelelően tervezett Garra rufa kúra eltűnteti a bőrkeményedéseket és frissíti a bőrt. Bár a halpedikűr nem egyenértékű egy hagyományos pedikűrös szolgáltatással, mégis kiváló teljesítményt lehet vele elérni, főleg ha kúraszerűen alkalmazzuk.

 

 

psoriasis.jpgGyógymód

Azon túl, hogy a SPA-k kedvelt szolgáltatása a Garra rufa kezelés és mint wellness élmény rendkívül élvezetes, ennél sokkal hatékonyabb célra is használhatjuk. A bőr csipegetése közben a halak egy különleges enzimet választanak ki, ami a psoriasis-os (pl.: pikkelysömör) bőrön lévő sejtek DNS replikációját csökkenti és ez által segíti a bőr regenerálódását. Ez az enzim a dithranol, ami több gyógykészítményben is megtalálható.

shutterstock_81239884_1.jpg

Eladó Garra rufa hal

Az Eurázsiai régióban, Törökország, Szíria folyóiban élő pontyféle, mely több hasznos tulajdonságának köszönhetően már évszázadok óta a Törökfürdők állandó lakója. Az elmúlt években meghódította Amerikát, az Ázsia üdülő városokat és Nyugat-Európát egyaránt. Az elmúlt évek során sikerült már Magyarországon is elfogadtatni és megszerettetni a garra rufa gyógyító halak által nyújtott kezeléseket.

Bővebben a gyógyító halakról...


garrarufa1.jpg

Eladó halpedikűr kezelő

A Garra rufa Spa által gyártott rendszer mindent tartalmaz, ami egy sikeres halpedikűrhöz szükséges. A sorozatgyártásban készülő hazai termék, akár készletről is rendelhető. Ez az a rendszer, amit eddig keresett, ráadásul piacvezető áron!

Bővebben a halpedikűr kezelőről...