GARRA RUFA SPA

gyógyító halas kezelés

Garra rufa hal pedikűr

Halpedikűr

1 személyes halpedikűr kezelő

Garra rufa halpedikűr akvárium:

8 mm-es üvegből készült, élcsiszolt, ragasztott akvárium, lábkezeléshez alkalmas kialakítással. Egyszemélyes kezelőakvárium méretei: 50x50x50 cm. A technikai rész mérete: 50x40x50 cm. Összes alapterülete: 90x50 cm

Techikai paraméterek:
Szűrő: biológiai, mechanikai és felületaktív szűrőtöltettel rendelkező egyedi szűrőház 
Sterilizátor: külső vízsterilizáló UV-C szűrő
Levegőztetés: beépített esőztető 
Fűtés: szárazvédelemmel ellátott fűtő egység, termosztatikus vezérléssel
Világítás: vízhatlan hangulatvilágító ledvílágítás
Fotel: vízálló, modern polyrattan üllőke, könnyű és nagy teherbírású alumínium szerkezettel
Szerelvények: csatlakozók, vezetékek, kiegészítők

Halak:
Garra rufa gyógyító halak, 3-4cm-es méretben. A halak beakvarizáltak, karanténból származnak. Mennyiség: 50 db
 
Oktatás:
A rendszer telepítése után képzést biztosítunk a kollégák részére, ahol a technikai paraméterek mellett a kezelés menetéről és a halak tartásáról is részletes információkat adunk.
Marketing támogatás:
A nálunk rendelt halpedikűrhöz marketing hozzájárulásként biztosítjuk nagyfelbontású képeket és leírásokat a reklámanyagok készítéséhez.
Garra rufa Spa akvárium installáció tartalma:
  • Halpedikűr akvárium, szűrőházzal
  • 50 db Garra rufa hal " édesvízi doktorhal"
  • Polyrattan háttámlás fotel, szövetpárnával
  • Munkadíj, telepítés, szállítási költség (Pest megye területén)

Összesen: 335 000 Ft + Áfa

Opcionális tételek:

  • + 1 db 5 cm-es szövet párna: + 14 000 Ft
  • Pest megyén kívüli szállítás: Kérjen ajánlatot!
 Válassza ki polyrattan fotelének színét!
 
 
parafa színű fotel
parafa színű fotel

Gyártási idő: 3-4hét

fekete színű fotel
fekete színű fotel

Gyártási idő: 3-4hét

fehér színű fotel
fehér színű fotel

Gyártási idő: 3-4hét

 
wenge színű fotel
wenge színű fotel

Gyártási idő: 3-4hét

 
 
 
 
 

Halpedikűr kezelő medence
A Garra rufa lábkezelő medence egy üvegből készült speciális akvárium, ami a következő paraméterekkel rendelkezik:
- 8 mm-es üveg
- fekete, „A” minőségű akvárium ragasztó
- csiszolt üveg, felső élek C-formájú, kerekített csiszolással
- általános méretei: 90x50x50 (h x sz x m)
- kiegyenlítő habszivacs a medence alatt
 
Szűrés
Épített külső szűrő, ahol egy szűrőakváriumban áramoltatjuk át a kezelővizet a szűrőközegen. Teljesítménye jelentős, a nagyobb szűrőközeg térfogat miatt. Mechanikai és biológiai szűrést is ellát a porózus vízszűrő szivacsok és biolabdák.  A nem kívánatos kémiai anyagok eltávolítására cserélhető aktívszenet is beépítünk. Nagy teljesítményű keringtető szivattyú biztosítja az áramlást a kezelő és a szűrő között. A szűrőtartály és a halpedikűr kezelő medence között egy védőrács biztosítja a felszínszűrést és akadályozza meg a Garra rufa halak átúszását. A teljes szűrőházat eltakarja a fotel, így a felhasználok nem látják ezeket a technikai eszközöket.
szurohaz.jpg
 
Fűtés
A halpedikűrös kezeléshez ideális hőmérséklet (30-32 celsiusfok) elérésére, elektromos fűtőt használunk, ami a szűrőrendszerhez van csatlakoztatva. Beépített termosztátjának köszönhetően, könnyedén szabályozható a hőmérséklet. Teljesítménye: 250W.
futes.jpg
 
Levegőztetés a halpedikűrben
A Garra rufa halak számára az állandó magas oxigéntartalom lengedhetetlen. Az oxigén ellátást esőztető beépítésével biztosítjuk. Ennek segítségével, mint egy csobogó állandó mozgásban tartjuk a vízfelszint és nagy mértékben  növeljük az oldott oxigén bejutását. 
UV sterilizátor UV-C(germicid) 11W/18W
Az emberekre veszélyes fertőzések, kórokozók a halakat nem támadják meg és szerencsére ez fordítva is igaz, így nem kell attól tartanunk, hogy esetleg egy halbetegséget elkapnak a vendégek a kezelés alatt. Ennek ellenére a tökéletes biztonság, illetve az emberről emberre átadható fertőzések kórokozóinak teljes semlegesítésére használjuk ezt a rendszert. A speciális UV-C-lámpa fénye előtt elhaladó vízben elpusztulnak az egysejtűek, algák, baktériumok, és más kórokozók, a víz jellemzői azonban változatlanok maradnak, így pl. a biológiai szűrők baktériumtelepei sem károsodnak. Ugyan ilyen UV-C szűrőket használnak az úszómedencékben és közfürdőkben is.
A csírátlanító hatás javítja a halak egészségét, mert a vízben kevesebb lesz a kórokozó, tehát csökken a fertőzésveszély. Az egyéb vízértékek nem változnak, a sugárzás a szűrők tisztító-baktériumaira sincs káros hatással. A víz fertőtlenítő hatása miatt a Garra rufa kezelő akváriumok elengedhetetlen tartozéka. 
uv_szr.jpg

 Világítás

Vízálló led világítás, ami kifejezetten víz alatti hangulatvilágításra lett kifejlesztve. Több színben is választható (fehér, kék). Opcionálisan automata időzítő is rendelhető a rendszerhez, így nem kell nekünk kapcsolgatnunk a világítást és a halak is állandóbb nap-éjji periódusokban élhetnek.

lmpa.jpg

Fotel
A kezelő üllő alkalmatosságát egy polyrattanból és alumíniumból készült fotel biztosítja, kényelmes szövetpárnával. A fotel kifejezetten vízálló, ezért tartós alkotóeleme a kezelőnek. Rendelhető különböző színekben, háttámlával vagy háttámla nélkül, illetve különböző vastagságú és színű szövetpárnával. A fotel kettős funkciót is ellát, hiszen ez takarja el a szűrőházat is.
DSCF4634.JPG